Barn som växer

Under hösten har det hänt mycket med barnen. De växer så det knakar och kläder blir små i ett. Jag tycker jag får ta bort små kläder hela tiden av båda barnen. Att Emil växer ur sina kläder är ju inget konstigt, men även Victoria verkar att ha växt eftersom jag fått lägga undan flera byxor.

Victoria har börjat fundera på en massa olika saker om livet och hur saker fungerar. Jag kan bli så paff när hon ibland kläcker ur sig saker som hon vill ha svar på. Hon funderar bl.a. på varifrån kisset kommer och var hon var före hon kom in i min mage. Hon har även sagt att hon vill lära sig att vissla. Både jag och Eric svarade att det är jättesvårt och att vi båda gick i skola före vi lärde oss. Eftersom hon inte fick de svar hon ville utav oss, vände hon sig till sina dagisfröknar. En av dem sa att hon skulle blöta på läpparna och försöka. Hon har övat varje dag och nu kan hon få en klar ton. Tösen är 4 år!! WOW!

Emil rör på sig genom att rulla. Han rullar så smidigt att man själv inte skulle klara av att rulla så fint. Han har fått 4 tänder inom loppet av 1,5 veckor. Jag försökte förklara till honom att man kan ta dem en åt gången, men han verkar inte ha förstått det. Han äter riktig mat 3 gången om dagen och sover 3 gånger om dagen.

Åh, underbara ungar! ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s